030 30 399 20 Winkelwagen (0) Mijn LegalPlanet
Direct inschrijven

Direct inschrijven

Weet u al wat u wilt, maak dan hier uw keuze via onderstaande opties.

 
€345

Actualiteiten Arbeidsrecht

ma 03-04-23
13:00 - 17.30 uur
Breukelen
4 NOvA PO
 
 

Deze cursus gaat zeker door! Tijdens deze cursus bespreken prof. mr. dr. Ruben Houweling en mr. dr. Pascal Kruit de actualiteiten op het gebied van het arbeidsrecht uitgebreid. De docenten praten u bij over de meest recente arbeidsrechtelijke jurisprudentie en de laatste ontwikkelingen. Zij vullen actuele uitspraken aan met tips voor de praktijk.

Op 24 maart a.s. wijst de Hoge Raad het langverwachte arrest in de Deliveroo-zaak. Tijdens deze cursus wordt u direct helemaal bijgepraat over de gevolgen van dit arrest voor de dagelijkse arbeidsrechtpraktijk. En inmiddels is de Wet Transparante en Voorspelbare Arbeidsvoorwaarden een half jaar in werking getreden en is de eerste rechtspraak hierover een feit. U krijgt tijdens de cursus een overzicht van de eerste ervaringen met onder meer de scholingsplicht van 611a en de ruimte die er nog is voor het verbieden van nevenwerkzaamheden ex 653a. Uiteraard zullen ook belangrijke uitspraken over het ontslagrecht, de core business van het arbeidsrecht, niet ontbreken. 

Daarnaast komen aan de orde:

Kortom… er valt heel wat bij te praten. Aan het einde van de cursus bent u op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht. Dit wilt u toch niet missen? Schrijf u snel in en mis het niet!

Enkele deelnemersreacties van voorgaande cursussen:

“Goede docent met praktijkkennis en -ervaring” - Mevrouw mr. A.L.T van Vught

"Fijne docent" - Anoniem

Vanwege het actuele karakter van deze cursus wordt het definitieve programma korte tijd voordat de cursus plaatsvindt vastgesteld.

Doelgroep: advocaten, bedrijfsjuristen, HR
Niveau: Actualiteiten

 

Programma

 

Programma

12.30 uurOntvangst met koffie en thee

13.00 uurDeel I

15.00 uurPauze

15.30 uurDeel II

17.30 uurEinde cursus

Sprekers

 
prof. mr. dr. A.R. Houweling

Hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

Meer
mr. dr. P. Kruit

Advocaat en eigenaar Kruit Arbeidsrecht

Meer

Locatie

 
Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen