030 30 399 20 Winkelwagen (0) Mijn LegalPlanet
Direct inschrijven

Direct inschrijven

Weet u al wat u wilt, maak dan hier uw keuze via onderstaande opties.

 
€395

Actualiteiten Ondernemingsrecht

De belangrijkste uitspraken en wetgeving van 2021

do 09-12-21
10:00 - 17:00 uur
Breukelen
6 NOvA PO / 6 KNB PE
 
 

Deze cursus gaat door in Hotel Breukelen en via livestream. Mis het niet en schrijf u direct in. Tijdens de cursus 'Actualiteiten Ondernemingsrecht' krijgt u een praktisch jaaroverzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van het ondernemingsrecht.

Mr. Hans Vetter (rechter Rechtbank Den Haag), mr. Stein van Thiel (advocaat Evers Soerjatin) en prof. mr. Joti Roest (Hoogleraar Ondernemingsrecht) vertellen u wat de grote lijnen in de jurisprudentie en nieuwe wetgeving van 2021 zijn, maar ook wat de details van de belangrijkste uitspraken voor uw zaken betekenen.

Aan het einde van de cursus bent u op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van het ondernemingsrecht.

De docenten richten zich bij de selectie van onderwerpen primair op de MKB-praktijk. Zij behandelen in ieder geval (maar zeker niet uitsluitend) de actualiteiten op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid, besluiten en vertegenwoordiging alsmede de geschillenregeling en enquêterecht. Waar nodig bespreken zij ook nieuwe regelgeving. Uiteraard is er tijdens de cursus voldoende ruimte voor uw vragen.

Stein van Thiel, Hans Vetter en Joti Roest behandelen de actuele ontwikkelingen in het ondernemingsrecht van het laatste jaar. Vanwege het actuele karakter van deze cursus wordt het programma korte tijd voordat de cursus plaatsvindt vastgesteld.

Indien u deze cursus liever online via een livestream wenst bij te wonen, dan kunt u op deze link klikken voor inschrijven en meer informatie.

Doelgroep: advocaten en notarissen ondernemingsrecht
Niveau: actualiteiten

 

Programma

 

Programma

9:30Ontvangst met koffie en thee

10:00Deel I

11:30Pauze

11:45Deel II

13:15Lunch

13:45Deel III

15:15Pauze

15:30Deel IV

17:00 Einde cursus

Sprekers

 
mr. S.C.M. van Thiel

Advocaat en partner bij Evers Soerjatin

Meer
mr. H. J. Vetter

Mr. Hans Vetter is Rechter in de rechtbank Den Haag.

Meer
prof. mr. J. Roest

Hoogleraar ondernemingsrecht, UvA

Meer

Locatie

 
Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen