030 30 399 20 Winkelwagen (0) Mijn LegalPlanet
Direct inschrijven

Direct inschrijven

Weet u al wat u wilt, maak dan hier uw keuze via onderstaande opties.

 
€295

Online Intervisie

wo 13-12-23
wo 20-12-23
Dag 1: 10:00 - 12.15 uur
Dag 2: 10.00 - 12.15 uur
Online
4 NOvA PO
 
 

Heeft u al voldaan aan de door de Orde verplichte kwaliteitstoets? Voldoe gemakkelijk en zonder reistijd aan de door de Orde verplichte kwaliteitstoets door u op te geven voor de online intervisie bijeenkomsten van LegalPlanet.

Sinds 1 maart 2020 is elke advocaat verplicht elk jaar te voldoen aan de kwaliteitstoets door deel te nemen aan gestructureerde feedback. LegalPlanet maakt dit mogelijk middels het organiseren van online intervisie. Het grote voordeel voor u is dat u meedoet vanaf uw eigen werkplek en dat u geen reistijd heeft. Profiteer hiervan en schrijf u direct in! Er zijn maar 10 plaatsen per bijeenkomst beschikbaar.

Het doel van de intervisiebijeenkomsten is om met vakgenoten dilemma’s in de praktijkuitoefening uit te wisselen onder begeleiding van mr. Wilma Feenstra. Wilma is gecertificeerd intervisie gespreksleider en al 30 jaar praktiserend advocaat en mediator. U ontvangt gestructureerde feedback zodat u inzicht krijgt in uw professioneel handelen en u krijgt de tools die leiden tot effectiever professioneel gedrag en uw eigen ontwikkeling.

De online bijeenkomsten worden via Zoom aangeboden. U kunt de gevolgde vier uur eveneens opvoeren als NOvA Punten (niet- juridisch).

Collegialiteit en Vertrouwelijkheid staan voorop!

Schrijf u snel in en verzeker uzelf van een plek.

Klik hier voor de andere data voor een intervisie cursus bij LegalPlanet.

Doelgroep: advocaten

Niveau: nvt

 

Programma

 

Programma

09.45Ontvangst online bijeenkomst

10.00Start online bijeenkomst

12.15Einde online bijeenkomst

Dag 2
09.45Ontvangst online bijeenkomst

10.00Start online bijeenkomst

12.15Einde online bijeenkomst

Sprekers

 
mr. W. Feenstra

gespreksleider en advocaat

Meer