030 30 399 20 Winkelwagen (0) Mijn LegalPlanet
Direct inschrijven

Direct inschrijven

Weet u al wat u wilt, maak dan hier uw keuze via onderstaande opties.

 
€285

NIEUW! Tuchtrecht Up-to-date voor Advocaten

Door mr. dr. Robert Sanders - incl. de nieuwe gedragsregels

di 10-11-20
13:30 - 17:00 uur
Breukelen
3 NOvA PO
 
 

Hoe voorkomt u een klacht? Sluit uw klachtenregeling aan bij de gedragsrechtelijke eisen? Bent u als advocaat op de hoogte van de nieuwe gedragsregels en kunt u deze toepassen? Hoe zit het ook al weer met de confraternele correspondentie? Wees voorbereid en kom naar de nieuwe actualiteitencursus van LegalPlanet “Tuchtrecht Up-to-date voor Advocaten”.

Kennis en begrip van het advocatengedragsrecht is onmisbaar voor een verantwoorde praktijkuitoefening. Dat gedrags- en tuchtrecht is de afgelopen jaren volop in ontwikkeling gebleven, door de jurisprudentie van de raden en het hof van discipline, de komst van de nieuwe gedragsregels in 2018 en door wijzigingen van de Verordening op de advocatuur. Gedegen en actuele kennis van het gedrags- en tuchtrecht draagt bij aan het voorkomen van klachten.

In deze cursus loodst tuchtrechtadvocaat mr. dr. Robert Sanders u aan de hand van de nieuwe regels en jurisprudentie door de actualiteit en het tucht(proces)recht. In één middag bent u volledig op de hoogte van wat uw rechten en verplichtingen als professional zijn.

Doelgroep: advocaten
Niveau: actualiteiten en verdieping

 

Programma

 

Programma

13:00inloop met koffie en thee

13:30Begin cursus

15:00Pauze met warme snack

15:15Vervolg cursus

17:00Einde cursus

Sprekers

 
mr. dr. R. Sanders

advocaat bij De Clercq Advocaten

Meer

Locatie

 
Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen