030 30 399 20 Winkelwagen (0) Mijn LegalPlanet
Direct inschrijven

Direct inschrijven

Weet u al wat u wilt, maak dan hier uw keuze via onderstaande opties.

 
€149

Online lunchcursus Tuchtrecht Up-to-date voor Notarissen

do 02-12-21
12:00 - 14:15 uur
Online
2 KNB PE
 
 

Deze online cursus gaat door! Mis het niet en schrijf u vandaag nog in. Wat is de stand van zaken rond het beleggingsverbod voor notarissen? Wat zijn de risico’s van een tuchtrechtelijke procedure? Wat zijn de ontwikkelingen rondom beroepsaansprakelijkheid? Wees voorbereid en kom naar deze online actualiteitencursus van LegalPlanet “Tuchtrecht Up-to-date voor notarissen”.

Kennis en begrip van het Wna en het daarop gebaseerde tuchtrecht is onmisbaar voor een verantwoorde praktijkuitoefening. De wet- en regelgeving is de afgelopen jaren volop in ontwikkeling gebleven, door de jurisprudentie van de tuchtrechter en wijzigingen in de Wna en de Wwft. Gedegen en actuele kennis van het tuchtrecht draagt bij aan het voorkomen van klachten.

Tijdens uw lunch loodst tuchtrechtadvocaat mr. dr. Robert Sanders u online door de actualiteiten van het tucht(proces)recht en beroepsaansprakelijkheidsrecht. Na de lunch bent u volledig op de hoogte van wat uw rechten en verplichtingen als professional zijn.

NB Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via Zoom. U ontvangt voorafgaand aan de cursus gebruiksinstructies.

Doelgroep: (kandidaat-)notarissen en toegevoegd notarissen
Niveau: actualiteiten

 

Programma

 

Programma

09:00 Ontvangst online cursus

09:30 Begin online cursus

10:30 Korte pauze

10:40 Vervolg online cursus

11:40 Korte pauze

11:50 Vervolg online cursus

12:50 Einde online cursus

Sprekers

 
mr. dr. R. Sanders

advocaat bij De Clercq Advocaten

Meer