030 30 399 20 Winkelwagen (0) Mijn LegalPlanet
Direct inschrijven

Direct inschrijven

Weet u al wat u wilt, maak dan hier uw keuze via onderstaande opties.

 
€249

Online cursus Actualiteiten Arbeidsrecht

vr 12-11-21
9:30 - 13:00 uur
Online
3 NOvA PO
 
 

Tijdens deze online cursus bespreken prof. mr. dr. Ruben Houweling en mr. dr. Pascal Kruit  de actualiteiten op het gebied van het arbeidsrecht uitgebreid. De docenten praten u bij over de meest recente arbeidsrechtelijke jurisprudentie en de laatste ontwikkelingen. Zij vullen actuele uitspraken aan met tips voor de praktijk. 

De docenten staan onder meer stil bij wetwijzigingen die op stapel staan, zoals de implementatie van de richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden, die direct impact zal hebben op studiekostenbedingen, nevenwerkzaamheden en scholing. Ook behandelen zij het SER-akkoord nu dit akkoord naar verwachting de basis zal zijn voor het nieuwe regeerakkoord.

Uiteraard komen ook de meest spraakmakende zaken uit de jurisprudentie aan bod. De exacte invulling hangt af van wat er aan rechtspraak wordt gewezen, maar thema’s rondom ontslagrecht, vergoedingen, corona-perikelen, flexibele arbeid en zieke werknemer komen zeker aan bod.

Aan het einde van de cursus bent u op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht.

Vanwege het actuele karakter van deze cursus wordt het definitieve programma korte tijd voordat de cursus plaatsvindt vastgesteld.

NB Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via Zoom. U ontvangt voorafgaand aan de cursus gebruiksinstructies.

Doelgroep: advocaten, bedrijfsjuristen, HR
Niveau: Actualiteiten

 

Programma

 

Programma

9:00Ontvangst online

9:30Deel I

10:30Pauze

10:45Deel II

11:45Pauze

12:00Deel III

13:00Einde online cursus

Sprekers

 
prof. mr. dr. A.R. Houweling

Hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

Meer
mr. dr. P. Kruit

Advocaat en partner bij Boontje Advocaten

Meer