030 30 399 20 Winkelwagen (0) Mijn LegalPlanet
Direct inschrijven

Direct inschrijven

Weet u al wat u wilt, maak dan hier uw keuze via onderstaande opties.

 
€169

Online cursus Verdieping en actualiteiten WWFT en het nieuwe UBO-register

vr 30-06-23
12:00 - 14:00 uur
Online
2 NOvA PO / 2 KNB PE
 
 

Actueel! Bent u al redelijk bekend met de WWFT en het nieuwe UBO register en de recente wetswijzigingen? Maar wilt u er meer over weten en bent u op zoek naar verdieping en wilt u op de hoogte zijn van alle actualiteiten? Kom dan naar deze nieuwe online cursus van LegalPlanet 'Verdieping en actualiteiten WWFT en het nieuwe UBO register':

Aan bod komen onder meer:

Bovendien ontvangt u bij deze cursus modellen van de hand van Birgit Snijder-Kuipers die u in elke Europese lidstaat kunt gebruiken. Het gaat om een UBO verklaring, een PEP verklaring en een pseudo-UBO verklaring. Tevens ontvangt u ook nog het mede door Birgit Snijder-Kuipers ontworpen 10-stappenplan dat in heel Nederland gebruikt wordt.

U krijgt van de zeer ervaren docent mr. dr. Birgit Snijder-Kuipers van de Rijksuniversiteit Groningen en werkzaam in de praktijk antwoord op uw vragen.  Zij nodigt u van harte uit om uw vragen uiterlijk een week voor aanvang van de cursus in te dienen bij info@legalplanet.nl. Zij behandelt deze op de cursus.

NB Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via Zoom. U ontvangt voorafgaand aan de cursus gebruiksinstructies.

Doelgroep: advocaten, (kandidaat-)notarissen, accountants en belastingadviseurs die Wwft-plichtig zijn.
Niveau: Verdieping en actualiteiten

 

Programma

 

Programma

11:30Ontvangst online cursus

12:00Start online cursus

14:00Einde online cursus

Sprekers

 
prof. mr. B. Snijder-Kuipers

Hoogleraar aan de Radboud Universiteit en kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek

Meer