030 30 399 20 Winkelwagen (0) Mijn LegalPlanet
Direct inschrijven

Direct inschrijven

Weet u al wat u wilt, maak dan hier uw keuze via onderstaande opties.

 
€139

Online cursus Het nieuwe UBO register en de WWFT

Actualiteitencursus

wo 11-11-20
16:00 - 18:15 uur
Online
2 NOvA PO / 2 KNB PE
 
 

Zeer actueel! Het UBO register is op 27 september jl. in werking getreden. Wat betekent dit alles voor uw kantoor én voor uw cliënten? Birgit Snijder-Kuipers geeft u tijdens de online cursus "Het nieuwe UBO register en de WWFT" duidelijkheid.

De gevolgen van de nieuwe UBO registratie in het handelsregister zijn groot, vooral voor de UBO (uiteindelijk belanghebbende). Anonimiseren wordt moeilijker. Zeker nu Nederland en nu ook Europa ervoor hebben gekozen om het UBO-register openbaar te maken. En hoe zit het eigenlijk met de privacy? Is deze nieuwe regelgeving daarmee niet in strijd? De op handen zijnde wetswijzigingen roepen veel vragen op. Bent u al op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen?

Dit is slechts een greep uit de wijzigingen. Wilt u volledig op de hoogte zijn van alle wijzigingen en hoe u en uw cliënten daarop kunnen anticiperen? En wilt u weten hoe u boetes voorkomt en hoe u uw kantoorbeleid aanpast aan de nieuwe regels? Kom dan naar de cursus "Het nieuwe UBO register en de WWFT".

U krijgt van de zeer ervaren docent mr. dr. Birgit Snijder-Kuipers van de Rijksuniversiteit Groningen en werkzaam in de praktijk antwoord op uw vragen.  Zij nodigt u van harte uit om uw vragen uiterlijk een week voor aanvang van de cursus in te dienen bij info@legalplanet.nl. Zij behandelt deze op de cursus.

NB Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via Zoom. U ontvangt voorafgaand aan de cursus gebruiksinstructies.

Doelgroep: advocaten, (kandidaat-)notarissen, accountants en belastingadviseurs die Wwft-plichtig zijn.
Niveau: actualiteiten

 

Programma

 

Programma

15:30Ontvangst online cursus

16:00Start online cursus

17:00Pauze

17:15Vervolg online cursus

18:15Einde online cursus

Sprekers

 
mr. dr. B. Snijder-Kuipers

Universitair docent aan de RUG en kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek

Meer